Livrare

Fiecare comandă făcută în magazinul online DragZone este confirmată de noi prin e-mail. Timpul de livrare depinde de locația receptoarelor, puteți urmări starea comenzii în profilul dvs., precum și pe site-ul web furnizat mai jos în această pagină. Bicicletele sunt livrate într-o cutie tip transport - parțial dezasamblat.

Monitorizarea comenzii

După expedierea comenzii veți primi un număr de urmărire. Acesta poate fi verificat pe site-ul operatorului de transport listat mai jos:
https://www.speedy.bg/en/track-shipment

Plată

E-shop DragZone oferă două modalități de plată:

1. Paypal
DragZone oferă o metodă de plată sigură prin PayPal. Puteți plăti cu PayPal fără a fi nevoie să vă înregistrați un cont sau să utilizați contul dvs. PayPal existent și să faceți check out rapid fără a fi nevoie să introduceți detaliile cardului dvs. de debit sau de credit. Când plătiți prin PayPal, suma totală a comenzii va fi plătită imediat la checkout atunci când vă angajați să cumpărați. Elementele vor fi expediate atunci când vom procesa comanda cât mai repede posibil. Orice comenzi anulate vor fi rambursate cât mai repede posibil. Orice retur va fi întotdeauna taxat înapoi la metoda de plată originală. Dacă doriți mai multe informații despre PayPal sau despre stabilirea unui cont PayPal, vizitați site-ul oficial PayPal: www.paypal.com

2. Cu cardul VISA, Maestro, MasterCard sau VISA Electron prin Borika. Site-ul vă va redirecționa către terminalul Borika pentru a completa datele necesare. Apoi, serverul Borika vă va redirecționa înapoi la magazinul nostru pentru a finaliza comanda. IMPORTANT: Fiți răbdător să fiți redirecționat înapoi la dragzone.bg și să nu închideți prematur fereastra.

Bicicletele sunt livrate într-o formă de transport:

Pentru a se încadra în ambalajele sale, ghidonurile și capotele din față ale bicicletei sunt fixate pe ambele părți (comenzile, treptele și frânele rămân montate și ajustate) pentru o mai ușoară transportare și deteriorare. Montajul este ușor și rapid. Aveți nevoie doar de o cheie 15 (pentru pedale și eventual pentru capota frontală) și o cheie hexagonală pentru ghidon

Aveți posibilitatea să returnați produsul (produsele) în termen de 30 de zile dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de achiziția dvs. Produsul trebuie să fie neutilizat și în stare bună.

Puteți returna un produs din următoarele motive:
1. Produsul este greșit.
2. Produsul este defect sau deteriorat în timpul transportului.
3. V-am trimis produsul greșit.
Costurile de expediere sunt în detrimentul clientului.

Țările de livrare
DragZone livrează bunuri în România. Toate comenzile sunt trimise din Bulgaria.

Costul și timpul de livrare

Informații detaliate privind costul și durata livrării pot fi văzute mai jos:

https://www.speedy.bg/en/express-balkans