Important: Comenzile din DragZone.ro sunt acceptate numai prin formularul de cumpărare de pe site. Comenzile de pe telefon sunt acceptate atunci când există o problemă tehnică.

Navigare în magazinul online DragZone.bg

1. "Cos"

Afișează starea cosului tău. Din acesta, puteți să eliminați sau să adăugați produse în orice moment, să actualizați cantitățile și să aflați valoarea achiziției.

2. Câmpul "Căutare"

Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi produsul dorit. Cuvântul (fraza) introdus în câmp va afisa rezultatele pentru produsele din titlul său. Dacă introduceți cuvântul "bicicletă", motorul de căutare va oferi rezultate cu toate modelele de biciclete, precum și unele componente și accesorii pentru biciclete. În momentul în care introduceți un cuvânt de la dvs. în cutie, veți vedea, de asemenea, o listă drop-down de fraze deja căutate și populare.

Exemplu: Când caută cuvântul "bicicletă" se vor vedea produse, cum ar fi "biciclete Dragomir Black Hawk", "biciclete pliabile Dahon Curve D3", "sa bicicleta Fi'zi: k Pave CP Flex Wing", „support bicicleta spate Peruzzo Venezia 388 "și așa mai departe.

Unele produse conțin liniuțe în titlurile lor, deoarece acesta este numele original al modelului. De exemplu, Shimano Deore XT FC-M780-10-S.

3. Liste care se încadrează "Categorii" și "Producători"

Cu aceste meniuri derulante poți alege bunuri dintr-o categorie / subcategorie sau dintr-un singur producător.

4. "Categorii de produse"

Meniul din coloana din stânga "Categorii de produse" este un alt mod de a găsi toate categoriile majore de bunuri care ne sunt oferite. Atunci când faceți clic pe o categorie principală, de ex. "Biciclete" vor fi deschise în categoria "Furca / Piston", "Munte cu Suspensie" și așa mai departe. Dacă faceți clic pe pictograma cu „+“ veti putea vedea toate subcategoriile la o categorie principală și apoi selectați din lista afisata.

5. "Cumpărături în alte valute"

Cu această opțiune puteți vedea prețurile mărfurilor în Lei sau Euro. Acest lucru se face prin clic pe pictograma "Euro" / "Lei", localizată în bara de titlu "Categorii" și "Producători".

6. Schimbarea limbii

Pentru a schimba limba site-ului, trebuie să dați clic pe pictograma corespunzătoare de pe site. Aceste pictograme sunt amplasate în colțul din dreapta sus al site-ului chiar sub caseta de contact.

7. "Vizualizat recent"

Această secțiune afișează automat diferite produse pe care utilizatorii / vizitatorii site-ului le vizualizează în timp real.

8. "Produsele cele mai vândute"

Această secțiune prezintă unele dintre cele mai bine vândute produse prin magazinul online DragZone. Se schimbă frecvent și pot fi vizualizate făcând clic pe săgețile din dreapta sau din stânga din casetă.

9. Etichetele "Produse noi", "Azi populare", "Promoții", "Vânzare"

- "Produse noi" - această etichetă prezintă produse noi încărcate pe site. Este de asemenea disponibil prin butonul "Produse noi" situat chiar sub caseta "Căutați".

- "Popular today" - eticheta afișează automat cele mai vizualizate produse din magazinul online pentru o anumită zi a săptămânii. De exemplu, dacă navigați pe site la 1 ianuarie 2017, atunci în această etichetă veți vedea cele mai populare produse doar pentru acea dată.

- "Promoții" - făcând clic pe această etichetă, puteți vedea toate produsele care sunt în prezent la promoție în magazinul online. Veți afla despre prețul real al produselor, prețul lor promoțional și cât de mult puteți economisi la cumpărarea unui anumit tip de produs.

- "Vânzare" - această etichetă conține modele mai vechi de bunuri al căror preț este redus semnificativ. Produsele sunt într-o stare buna. Dacă un produs este zgâriat, deteriorat, etc. din cauza depozitării necorespunzătoare, acest lucru va fi indicat în descrierea bunului. Rețineți că puteți profita întotdeauna de produsul nostru care se returneaza.

 

10. "Urmați-ne în ..."

Dacă vă alăturați pagina noastră de Facebook sau un profil de pe Twitter veți găsi mai întâi despre promoții, produse noi, schimbări legate de magazin online, ca un întreg, etc.

11. "Buletinul informativ"

Dacă vă înscrieți pentru newsletterul nostru, veți primi e-mailuri cu oferte actualizate pentru produse, promoții, evenimente de biciclete. Puteți să vă dezabonați întotdeauna schimbând setările contului dvs. sau pur și simplu contactând-ne.

12. "Hot"

Această secțiune afișează produse atractive și selecționate în mod special, care ar fi de interes pentru majoritatea publicului din site.