0726170324

Livrare gratuita a fiecarei biciclete !

Giro Vanquish Mips Helmet

Reference number: 04002217C

Cască pentru biciclete Aero Road. Această cască fără compromis este dotată cu caracteristici care îți îmbunătățesc călătoria, asigură eficiență aerodinamică superioară, ventilație excepțională și soluții inovatoare de protecție a capului. Vanquish MIPS va face să fie vântul în favoarea ta.


Cititi descrierea completa

Disponibil

Vezi unde
994,00 RON
Adăugare in Coș
купи на изплащане
6 x 176.96 лв.
Buy on leasing

Cască pentru biciclete Aero Road. Această cască fără compromis este dotată cu caracteristici care îți îmbunătățesc călătoria, asigură eficiență aerodinamică superioară, ventilație excepțională și soluții inovatoare de protecție a capului. Vanquish MIPS va face să fie vântul în favoarea ta.

Casca Vanquish ™ MIPS este vârful aisbergului în căști de biciclete de curse de performanță. Știința aerodinamicii și modul de abordare a acesteia determină silueta căștii. Rezultatul de luni de testare în laborator și pe pistă este Vanquish MIPS - casca finală Aero Road. Această cască fără compromis este dotată cu caracteristici care îți îmbunătățesc călătoria, asigură eficiență aerodinamică superioară, ventilație excepțională și soluții inovatoare de protecție a capului. Indiferent dacă dai totul în partea de sus a câmpului sau îți păstrezi puterea maximă până la linia de sosire, Vanquish MIPS va face vântul să fie în favoarea ta.

 

Trăsături

Tehnologia TransformAir

Căptușeală EPS cu stratificare progresivă

Tehnologie MIPS® integrată

Viziera magnetică Vivid ™ de la Zeiss®

Trusa de spectacole

Garnitură antibacteriană

Curele cu ultraușoare

Construcție în matriță cu stratificare progresivă

Înveliș Hardbody ™ din policarbonat în patru bucăți, care se închide

Sistem de ajustare MIPS Roc Loc® Air

Tunelul Vântului ™

Tehnologii aplicate

În acest capitol, îți vom explica tehnologiile pe care producătorul le folosește pentru acest produs.

In-Mold

Odată cu construcția în formă, coaja exterioară robustă din policarbonat este lipită de ea în timpul spumării învelișului interior EPS absorbant la impact dintr-o dată. Casca devine și mai rezistentă, fără greutate suplimentară. Acest proces de producție face, de asemenea, posibilă formarea de sisteme de ventilație mult mai bune. Căștile In-Mold sunt mai ușoare decât căștile tradiționale și au sisteme de ventilație mult mai bune.

MIPS

Sistemul de protecție împotriva impactului multidirecțional (MIPS) MIPS este un sistem de nivel elicoidal din cască proiectat pentru a încetini sau a preveni cantitatea de energie transmisă capului sau departe de cap.

Roc Loc® Air

Sistemul revoluționar Roc Loc® Air Fit are aceleași caracteristici deosebite ca și Roc Loc® 5 și îmbunătățește fluxul de aer și ventilația în interiorul căștii. Designul unic creează o mică pernă de aer între carcasa căștii și cap, astfel încât vântul să poată curge neîntrerupt și să se răcească, fără a compromite calitatea și confortul. Un nou nivel de potrivire, confort și ventilație care poate veni doar de la Giro.

Date tehnice
Your opinion is important to us

To rate You need to register or log in to your account if you already have created!

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Send us inquiry: