Noul C1 FUN este deja aici!

16.04.2021

Bicicleta preferată a celor care iubesc trucurile și mersul neortodox, are acum un nou aspect și îmbunătățiri majore.

C1 a fost și va fi întotdeauna o bicicletă versatilă și super distractivă de condus. Este grozav pentru majoritatea trucurilor de freestyle de bază, pump tracks și sărituri mari. Bicicleta este potrivită pentru unele trasee montane și pentru pedalare 4X. Te poate duce de la punctul A la punctul B al orașului, deoarece pe drum poți zbura peste o bordură cu „ollie”, apoi ții de un „manual” și sări peste câțiva pași.

Pe scurt despre noile caracteristici:

C1 Fun înlocuiește legendarul C1 Pro cu un aspect nou, cadru nou și culori noi

 

Nouă geometrie universală. Permite maximul tuturor stilurilor menționate mai sus - freestyle, pump track, street tricks, puțină murdărie și multă distracție în oraș și munte.

Cadru mai puternic. Întărit mai ales în zona frunții, tubul scaunului și suporturile scaunului și pedalier. Toate locurile în care cei mai încăpățânați dintre voi au reușit să deterioreze generația anterioară C1 au fost consolidate. Totuși, nu uita, nu există roți și călăreți indestructibile, ai grijă de tine și de echipamentul tău!

Arboritori orizontali - aceasta permite reglarea tiranei de la 395 la 410 mm. Ceea ce este mai interesant, însă, este opțiunea de a comuta cu ușurință la o singură viteză - o singură viteză. Exact! Dacă te hotărăști, poți să scapi cu ușurință de viteze și să-l călătorești ca un singur.

Tub de direcție conic - mai multă rezistență și compatibilitate cu toate furcile moderne.

ISCG 05 instalarea ghidajului lanțului. Deosebit de interesant pentru iubitorii de viraje și trasee montane, pe noul C1 pot fi instalate în mod fiabil și în siguranță aproape toate ghidajele de lanț moderne.

Aspect nou - nimic de discutat, tuturor ne place ca bicicletele noastre să arate cool. Noul C1 vine în trei culori noi - una pentru fiecare dintre cele trei kituri noi.

Mărimi - din nou două: M - mai potrivit pentru trucuri și sărituri, și L, care este mai versatil pentru alpinism și călărie prin oraș.

Alte suplimente: Da, sunt multe alte extra. Toate variantele de C1 vin cu tije și ghidon COX Stout, șa COX Spawn, direcționare externă a cablurilor - simplu și ușor de operat, regulatoare de butuc cu o singură viteză.

În concluzie: C1 rămâne loial fanilor săi. Este departe de bicicleta standard pentru toată lumea. Este robust, fiabil și super distractiv de condus. Are multe oportunități de îmbunătățiri și personalizare și este un început optim pentru oricine este pasionat de freestyle, dirt, street și cei care vor să fugă de plictiseala din ciclismul normal. Toate acestea sunt disponibile fără a vă distruge bugetul.

Conceptul este clar! Au fost multe îmbunătățiri făcute și vă vor oferi și mai multe din formula deja testată. Destul de citit, este timpul să călărești acum!

Back to all news