Pedaleaza cu incredere prin noroi

23.09.2020

Daca esti hotarat sa pedalezi in sezonul de iarna intr-un mod placut, indiferent de vreme, trebuie sa ai montate pe bicicleta aparatori de noroi. Ele previn stropirea cu apa sau noroi in momentul deplasarii.

Aparatorile Zefal te vor face sa iti schimbi parerea despre pedalatul prin noroi si teren accidentat. Nu ezita!

Aparatoarea universala NO MUD poate fi montata pe furca sau pe tija de sa. Sitemul special de montare si design-ul  fac aceasta aparatoare eficienta si discreta in acelasi timp. Este deasemenea compatibila cu biciclete full-suspension.
Conceputa pentru roti mari de MTB, cum ar fi cele de 29'', modelul Deflector RM29 este destinat protectiei in orice conditie si disciplina. Cu un design robust, Defelctor RM29 poate fi montat chiar si pe bascula spate a bicicletelor full-suspension
Aparatoarea fata pentru MTB Deflector FM60 este compatibila cu o multitudine de furci. Are un sistem de montare rapid, universal si usor de instalat. Ramane rigida pe teren accidentat. Spoiler din material compozit - adauga protectie si flexibilitate.
Aparatoarea spate pentru MTB Defector RM60 are un sistem de montare rapid, universal si usor de instalat, cu inel reflectorizant si posibiliate de ajustare a unghiului pentru o potrivire mai buna
Aparatorile Zefal, disponibile in Dragzone si online pe DragZone.bg.

Back to all news